Menyampah Dengan "AWAK(S)"

by - October 18, 2011

Haii Haii .. Tengah wat ape ? Sihat kee ?? .. Aku tengah cakap dengan sape eh ? dengan AWAK lahh..
Jom baca sampai habis entri ni. Janji sampai habis tauu.

Entri ni khas untuk semua pengguna laman sosial terutamanya facebook. Kalau korang pernah dapat berlambak Friend Request. Kalau sekali je approve dorang Tuppp ~ Tupp konfirm dapat... DAPAT... DAPATTTT..

Dapat soklan giniii

WAITTTTT






Tu lakonan semula yeee *Jangan marah @pelakonnya LOL*. Tapi tengok lah tu tak ke menyampah dapat mesej gitu an ? hmmm ape nak jadi lah.. Kalau korang wat ape ? reply or Delete teruss ? Kalau azhunk delete jea post itu and ignore diaa..

Okay situasi kedua pulakkk.
Kalau korang dapat friend request dekat fesbuk jugak lah then ade orang add then korang approve... tupp tupp tibe2 NOTHING HAPPEN.. Ape korang fikir? + Korang tak kenal diaa...Dia tak wat ape-ape pun just senyapp.. mesej tak hantar or tak pernah nak try komunikasi ngan kita.. Adakah dia silent reader or pencuri gambar or penjenayah siber ? Huhs.. Ape daaa ~ memang seram zaman kini..

Tapi memang lah ada sedikit rasa menyampah kat orang watgituu..

Situasi seterusnyaa pulakk.. Korang sering ditagg kat tempat2 korang taknak or tak sepatutnyaa.. Eee menyemak Feed/profile ajaaaa >:(. Kalau benda berguna tak apalah lagi ni nak2 lagi benda menatang fb iklan duet2 tuuu.. hahaha sorry terkasar bahasa.

Okay setakat sini sahajalah nak berkongsi.. Taknak banyak-banyak nanti tambah dosa plak Azhunk ni ngumpat2 kat orang lain haha ;] sorry kalau ada terasa.

P/S: LUSA dah pekse.. STUDY STUDY STUDY ;]

You May Also Like

0 comments