Kod HTML Hilang

by - October 09, 2011

Ya Allah, baru Azhunk perasan yang selama ni HTML Code ruangan Edit HTML Azhunk tak lengkap. Soalnya apabila Azhunk nak buat Tutorial berkaitan komen/comment/komentar tentu tak jadi. Maksud Azhunk bukan buat Tutorial tetapi ikut Tutorial.

Kalau Azhunk buat yang kotak komen jadi cantik, result dia tentu tak jadi and setengah je jadi I mean jadi 50% sahaja. Sekarang tengah sedih ni tak tahu nak buat apa nak baiki kesilapan itu.

Azhunk nak jugak ada kotak komen menarik-menarik macam blogger-blogger lain. Tapi tak apalah Azhunk rasa macam sekarang dah okay ape sebab orang lain yang komen boleh baca jugak dengan jelas pandangan orang lain.

Yang penting kat sini adalah readers senang nak baca ;}

You May Also Like

0 comments