Kempen : Aku Sayang Blogku

by - October 15, 2011





Hari ini Azhunk nak buat satu kempen iaitu kempen : aku sayang blogku. Kempen ini dibuat khas bagi mengutuhkan dan berkongsikan sedikit sebanyak ilham/pendapat tentang perkara yang sama. Kempen ini boleh disertai semua pihak tertakluk dengan Syarat dan Terma yang disediakan.

Syarat-Syarat
  • Mempunyai blog sendiri

  • Taknak blog berbentuk POLITIK/AGAMA/KRITIK

Senang je kan syarat-syarat dia :] baiklah sekarang kita tengok cara nak join pula.

Step nak join kempen ini
  • Membuat satu POST bertajuk "Kempen : Aku Sayang Blogku" (Wajib)

  • Like Facebook & Follow Azhunk World (Tak Wajib)

  • Sertakan banner di atas di dalam POST yang anda buat (Wajib)

  • Pastikan link ke Entri ini (Azhunk World) Ada di dalam post anda (Wajib)

  • Tag 3 Orang rakan dan pastikan mereka tahu (Wajib)

  • Sertakan JAWAPAN bagi soalan di bawah di dalam POST anda (Wajib)

  • Tinggalkan Link POST anda di kotak komen entri ini(Wajib)


- Apakah jenis blog anda ? (e-diary|perkongsian|organisasi|popularity|duit)

- Bilakah anda mula menceburi dalam bidang blogging ?

- Dari manakah anda mengetahui tentang blogging/blogger/blog ?

- Adakah blog sangat bermakna buat anda ? Kalau Ya.. Kenapa ?

- Apakah reaksi yang berlaku di blog anda membuatkan anda suka ? (Visitor banyak|Orang komen banyak|blog anda cute).

- Apakah pengalaman terindah anda semasa blogging?

Setakat ini sahajalah ;] Pastikan anda join tak salah bazirkan masa kurang 5 minit nak rapatkan ukhwah dan berkongsi tentang pengalaman blogging kan ?

You May Also Like

4 comments