Jalan2 Sebelum Peperiksaan

by - October 07, 2011


First sekali Azhunk nak minta maaf kalau ada tak reply mesej or ape-ape request dari readers terSAYANG. Azhunk nak pergi jalan-jalan dengan family dekat KL and Melaka. Jadi tak bole buka blog menghijau ni.

Tapi iAllah kalau Azhunk balik nanti Azhunk akan Reply anda. 20 Oktober dah nak periksa. Akhir tahun plak tue. Doop Daap Doop Daap berdebar sangat wehh..

Golongan yang Azhunk takkan reply mesej :

Orang paksa Azhunk visit blog dia

Orang yang promote website dia

=)) Kalau awak-awak nak promote ape-ape dekat sini baik takyah kot habis mase jea bukak blog ni and antar bla bla. Azhunk takkan klik malah Azhunk akan remove mesej tu. ;} maaf ye Azhunk taknak korang spam Kotak Jerit nanti mesej orang lain tak boleh pullak Azhunk nak baca. Papepun bye Azhunk nak bertolak hari ini and maybe sekarang. balik hari Isnin or Selasa kot ;}}

You May Also Like

0 comments