Earning Nuffnang RM150

by - October 28, 2011

Waw memang kontroversi lah tajuk entri kali ini.. Naik RM150 skali gus hambik kau.. nan hado ? hehehe ;pp.

Sesiapa yang sudah tertipu itu harap maaf haha.. ;] sebenarnya earning Azhunk baru je RM15.75. Ngeh2 bajeet arr Azhunk ni nak wat tajuk ratus2 / riban2.

Tapi memang boleh dikatakan okay lah guna Nuffnang sebab dia memang adil. Nuffnang sangat baik hati.. Kalau korang ada soalan or ape2 tanye aje terus dia akan reply ;] Saya suke Saya sukee..

Azhunk ada juga hantar beberapa soalan kepada pihak Nuffnang. Sebab ada kekeliruan ;] tapi dia dah reply and semua kekeliruan itu dah hilang haha.. Tapi kalau korang nak kasitahu apee jangan tipu tau sebab geng2 Nuffnang akan datang semak sendiri kat blog korang.

Mase Azhunk open blog.. Azhunk tengok ade orang Philippine online. then tertanya-tanya siapakah itu. Then tengok email dpat reply daripada Nuffnang ;]

Dekat sini sahaja kali ini bye2 ~

P/S: Harap2 dapat buffered earning .. Nak try pengalaman baru nyhh ;]]

You May Also Like

8 comments