Cara Delete Friend (FB)

by - October 21, 2011

Cara Delete Friend ? Ada tak orang kat facebook menyampah sangat ? Mestilah ada kan .. Kalau kawan korang unfriend/delete je teruss senang. Atau kalau bukan kawan just block him/her ;] Juga berbaloi kan haha. Sekarang Azhunk nak ajar nak Delete Friend dekat p Facebook.

Langkah2

1) Pergi ke wall/profile orang korang nak delete tue
2) Hover mouse dekat tab menu Friends seperti dalam gambar dibawah.



3) Tekan saja Unfriend then tadaaa korang dah remove diaa ;] Okay itu sajjaaaa ~

Siap banner terbaru Azhunk ;] kalau korang nak ambil.. Ambil kod dia dekat widget dikanan yee ;]

You May Also Like

0 comments