Bukan Blog Tutorial

by - October 26, 2011

Haha BUKAN BELOG TUTOR ?? Eishh habis nape belambak (belambak ke?) tutorial yang Azhunk wat hihiii.. Baiklah disini Azhunk nak kasitahu lahh .. Kot2 ade yang tersalah anggap :

Blog Azhunk bukan blog Tutorial ye.. Iyee memang banyak Tutorial yang Azhunk sediakan tapi tak bermakna Azhunk wat blog ni KHUSUS untuk kasi TUTOR ann ? Haha Azhunk ade jugak sediakan cite peribadi.. Sedikit2 informasi dan maklumat tak lupa juga pengetahuan islamic dilabelkan dakwah ;].

Tapi tak salah kalau korang nak masukkan beloog Azhunk dalam list Blog Tutorial ;] Azhunk lagi suka adelllah ~ hihii.. Okay kalau korang nak dapatkan List Tutorial.. Sila tekan gambar di bawahh



Azhunk wat tutorial dengan berharap orang lain dapat menggunakan and dapat manfaat darinya ;] so jangan segan2 .. Gunalah sebanyak mungkin Tutorial yang Azhunk sediakan ekk .. Kalau nak share Azhunk tak kisah tapi kredit lah jugak yee.. boleh teman2 kamu yang lain datang and ambik tutor dari blog azhunk ;] Okay dekat ini sahaja buhbyee ~

P/S : Azhunk nak pergi KB lepas ni nak kumpul2 cite menarik

You May Also Like

3 comments