Aku Berak Bertemankan ..

by - October 21, 2011


Wah hari ini best gile pergi rumah nenek. Ade buat kenduri kecil-kecilan. Gulai kambing tauu ;] haha.. Selalunya orang wat untuk Aqiqah gulai kambing tapi yang ni untuk hape pun tk taulaaa.

Memang a big feast lah untuk cucu cicik (termasuk saya) menjamu porot sampai borooiii. Mula2 makan Pulut Kuning dengan Rendang. Then makan nasi putih + gulai kambing + ayam gorengg. Lepas tuee pulaakk makan Ayam Percik.. Ratah2 gitu ajaa ~ haha.

Tapi yang sedih tak bawakk kameraa.. Sobsob* Jurukamera dah tak cekap dah. Kalau tak boleh nak nunjuk2 keeenaakan (keenakan) yang dinikmati kiteorang tadieee. Petang pulak lagi best.. Tahu hapee? Azhunk main permainan budak22... Sebab semua sepupu Azhunk umur bawah dua belas tahun so layan jelahh dorang dekat *bee tebakar(kelantanese)*.

OMG memang tak masuk tajuk lah ape yang aku kasithau nii.. sorry guyss ~~ Okay sekarang kita masuk kepada tajuk.. Apa ni berak ada orang temaannn hahhaa .. Takdelah.. tu Tetamu tak diundang datang menemani Azhunk..

Tadi memang perut dah full kan then nak pergi flush kat tandas satt then lepaas tue ade KATAAAKK besar nak mampuss .. Tak boleh nakk wat apee sebab dalam keadaan yang memaksa. Terpaksa lah redha dan qada' hajat dekat situu.


Kalau nak komen tandas pulak memang lah usang sangat.. Menakutkan ~ bayangkan 30% daripada dinding tandas itu dah takdaaa.. tercabut sebab diperbuat daripada KAYU. Then LAMPU TAKDAA OMGGGG .. Kunci tandas pun takdaaa weiii *penyelak*. Then nak kata pintu dia ann .. 40% takda bahagian bottom. Diperbuat daripada zink. Kalau orang tunduk sikit dah boleh intai LOLL..

Okay sampai sini sahaja ;] harap katak dapat menjadi teman setia Azhunk sampai bila-bila.. Rumah Azhunk memang banyak KATAK... Tak caya ?? baca ENTRI INI

KREDIT : Incit Google (gambar)

You May Also Like

0 comments