25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

by - October 27, 2011



TEKAN SINI NAK JOIN ::

Azhunk dah banyak kali jugak lah join kontest.. Tapi semuanya hadiah tak dapat kepada Azhunk heeehee ;[.. Takpe lah sekadar mencuba.. Ye dakk ? hihii .. Okay yang ni lak dianjurkan oleh cik Pen Merah yg cun melecun tuu (amboi bodek)

Jom tengok syarat-syarat diaa :

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!


Semuanya Azhunk da uat ;] tengok bukti Azhunk mem'follow' velog dia ;]]



Okay kalau korang nak join ? TEKAN SINIII (HADIAH DIE LUMAYAN WOO)

TAG :
chinta-ilahi
Atika aula
Adam

You May Also Like

0 comments