Sekolah Dah Open

by - September 04, 2011


Wah dulu Ramadhan dah pergi. Sekarang Raya pula. Sedihkan ? Jom nangis sama-sama ... Huwaaaaa :'( . Okay selesai part nangis sebab pemergian Ramadhan dan Raya buat tahun ni.


Okay ni Azhunk nak share pendapat lah. Selalunya banyak komen yang orang bagi kalau sekolah dah nak buka. So apa pendapat readers ek ? Happy ?? biar betoqqq.. Okay seriously Azhunk says that it's terrible.

Sekolah kan tempat nak find knowledge. Kenapa kita kena tak happy kalau it's bringing us benefit. Yang takutnya kan nak berdepan dengan cikgu science esok . Yelah sebab markah rendah dan menurun *cries again*. Tahniah kat cikgu Sains sebab dia dah melahirkan anak :p baru je lepas pantang.

Okay back to the topic. Hari sekolah memang best sebab kadang-kadang kita tak perasan pun masa berjalan. Balik rumah terus dah petang. So jadi tak boring lah lain pulak holiday. Kalau holiday rasa cam tertekan sangat nak habiskan masa lam sehari. Boring semuanya rasa sebab takda kawan :[.

Oklah nak bongkarkan satu rahsia ni, saya tak hadir sekolah pada hari ini :p Bukan sebab malas, tetapi sebab sakit kepala yang teramat sangat. Pagi tadi lepas mandi then dapat permission untuk tidak hadir terus tidur sampai pukul 10.

Esok jelah nak pergi sekolah rindu kat kawan-kawan especially Amir, Abe(Nurriduwan), Luqman, Nazirul, Hanif, Aswadi dan Afiq haha.

Ada pihak tu tak suka sebab kerja sekolah tak siap (macam aku lah ni) haha. Masa cuti suka sangat tangguh-tangguh then berakhir dengan serabut wakkaa ! Nanti nak buka sekolah berlambak lah homework tak siap lagi.


Baiklah sampai sini sahaja entri kali ini, akhir kalam saya ingin mengucapkan Selamat Kembali Ke-Sekolah bagi yang masih belajar di Sekolah Rendah/Menengah :]

Sumber Gambar : Incit Google

You May Also Like

2 comments