Sambutan Hari Raya 2011

by - September 08, 2011

Pada hari ini ada buat Sambutan Hari Raya di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Nurul Ittifaq (Chewah nama sekolah penuh) bagi tahun 2011. Memang tak boleh nak kate ape meriah sangat majlis tu.

Kelmarin iaitu semalam sebelum Sambutan Hari Raya di Sekolah , ade buat perjumpaan rumah sukan sebab dia sambut mengikut rumah =D tak beberapa seronok lah sebab kalau ikut kelas confirm the best.

Jadi masa dia buat pengumuman ade "glitch" kat situ. Dia kata perjumpaan akan diadakan lepas solat Zuhur di Kantin Sekolah. Apabila lepas solat Zuhur, Azhunk ngan Kamil pergilah kat Kantin. Nak tahu ape WTH kiteorang tersalah masuk perjumpaan, kat situ perjumpaan rumah lain. Kitaorang sepatutnya kat tempat lain sebab dia tukar secara mendadak..

So balik jelah kat kelas then bila perjumpaan habis, Azhunk tanye Afiq dia bagitahu ape, Afiq kata dia cakap wajib pakai sampin tu je. Keesokan harinya iaitu hari ini, Azhunk peninglah nak pakai baju ape mula2 nak pergi sekolah. Baju raya terus or pakai baju sekolah then tukar baju raya selepas rehat. Sebab PK HEM (Ustaz Azmi) kata belajar sebelum rehat so jadi puzzled lah kat situ.

Taknak lah cita panjang pasal ni haha jom kita masuk ke dalam majlis pulak. Tadi kan my Camera rosak ( sebenarnya dah lame rosak tapi time nak guna dia merajuk ). So sempat ambik tak lebih daripada 5 Gambar. LOL!

Takpe boleh mintak gambar yang meriah dari my BFF Adam Izzuddin.

Tujuan utama datang hari ini memang untuk makan lah kan ? so kiteorang makan. Tak kenyang pun sebab tak cukup lauk *cries*. Sape suh makan lewat an ? Haha ! Tadi tersesat, tak jumpa tempat my rumah duduk. Jadi pusing2 satu sekolah lah dikatakan then terjumpa Aswadi ngan Hakimi, tanye diorang then diorang cakap " Rumah Hijau kat belakang sana " rupa-rupanya belakang blok tu je ! Bukan main pusing satu sekolah !

Gambar is here =D
















You May Also Like

7 comments