Pertandingan Choral Speaking 2011

by - September 18, 2011

Hari ni Azhunk nak kongsi satu cerita boleh dikatakan cerita gembira juga lah. Azhunk dan kawan-kawan menyertai choral speaking wakil sekolah. Hari ini iaitu hari Ahad lah bertandingnya. 35 Ahli termasuk saya (condutor)bertanding kat SMK Tengku Mahmud I

Tadi masa dekat sekolah memang berdebar lah. Okay saya taknak lah bercakap panjang. Terus nak kasi korang layan gambar sahaja okey.

berada di sekolah

berada di SMKTM

STAGE : THE FAME - Azhunk

abg and akak pengerusi majlis.

Ni sekolah mende pun tak ingat

brani ek laki tu sorang2

SMKANIAN haha.. semangatt

Second place. Eja salah lah tu sygg

Menunjuk nampak hahaha =D

Muka happy semua =D


Akhir kalam saya nak ucapkan tahniah kepada semua peserta choral speaking Nurul Ittifaq kerana sudah berjaya membuat yang terbaik. Tidak lupa juga terima kasih kepada guru-guru dan rakan-rakan yang sudi menyokong dan memberi kata-kata semangat especially Teacher Nor Zaini Ali =D Syukran Jazilan.


Peacee .. bergambar ngan ulamak =D

You May Also Like

2 comments