Perkahwinan Kak Wanis

by - September 30, 2011

Hari ini yakni 30 September sepupu Azhunk kahwin. Nama dia Wanis and kiteorang panggil dia Kak Wanis. Nama suami dia lak Faizal and panggilan tak tahu lagi sebab tak kenal sangat pun. Semalam dia kahwin. Hari ini pula dia buat wedding ceremony haha kat rumah dia Kelantan.

Wanis ni salah satu sepupu yang paling rapat dengan Azhunk. Sporting and kind-hearted pulak tuh. Alhamdulillah dia selamat diijabkabulkan. Semoga dia akan bahagia hingga ke anak cucu. Taknak lah omong panjang. Nak berhenti dekat sini sahaja. Insya-Allah Azhunk akan uploadkan gambar perkahwinan dia kat dalam POST INI. Nantikan yeaa ~~ =)

Gambars are here ^_^














DIKREDIT kepada cik NISA yg ala-ala HANA TAJIMA tu ye .

You May Also Like

1 comments