Jana Trafik Dengan Oh!Belog

by - July 01, 2011



Hari ini saya dapat email dari Oh!Belog.com, dia bagi tahu akaun saya terima trafik sahaja, tetapi tak bagi diorang trafik pun. Jadi bagi mengadilkan kes ini, saya kena bagi diorang trafik sebab diorang bagi saya trafik ! Jadi saya ingin membuat satu ENTRI REVIEW. Harap menjadi la !

Oh!Belog tu website apa ? Oh!Belog itu macam satu komuniti bagi bloggers di luar sana yang ingin mengumpulkan cerita mereka di dalam satu "tempat" dan kongsi dengan bloggers-bloggers yang lain. Jadi trafik kita akan secara automatiknya up la. Ini adalah salah satu cara nak jana trafik blog/website anda

Untuk makluman lanjut sila layari laman sesawang di bawah
Oh!Belog

You May Also Like

6 comments