Entri Pengomen Terbanyak

by - July 08, 2011


Saya ingin memberikan satu pengumuman bagi blogger-blogger yang baik hati di luar sana. Blogger yang baik hati suka baca/follow/komen entri di blog kita kan, jadi mereka sewajarnya kena mendapat balasan atas jasa baik mereka.

Saya sudah membuat keputusan ingin memberikan GANJARAN kepada pengomen terbanyak mingguan di Azhunk World. Hadiah ini akan diberi berdasarkan widget di bawah "PAGES".

Saya akan membuat satu entri bagi 3 pengomen teratas di blog Azhunk World. Dan keputusan bagi pengomen terbanyak akan diambil setiap hari khamis. Contohnya, pada hari khamis saya akan lihat, siapa antara kedudukan pertama hingga ketiga tertinggi.

Jika orang sama tertinggi selama dua minggu berturut-turut, maka entri review bagi blog mereka tidak akan dibuat sebanyak dua kali. Jadi minggu tersebut akan diskip. Jika kamu semua nak jadi PEMENANG pengomen terbanyak , kena komen banyak-banyak lah :]! Dan sebarang komen yang dianggap spam tidak akan dikira.

Saya akan membuat satu page special bagi entri review top commentator blogger. Jadi kalau pelawat saya bukak page tu, dia boleh tengok arkib entri yang saya dah buat pada pengomen teratas di blog saya !

Untuk menjadi pemenang , sila pastikan kamu ada blog sendiri untuk saya membuat entri khas bagi blog kamu !

You May Also Like

18 comments