Tempah HEADER !

by - May 06, 2011

Assalamualaikum, lame bebenor ana tak update blog ni ^^ . Okay hari ni nak cakap sikit, ramai orang kat luar nak jadi blogger, so kena la ada header menarik kan baru comel blog :] .. Untuk sape2 yang BERMINAT sahaja! .. Saya boleh buatkan, tapi bukan free

RM 3 jek (topup) ...

sape2 berminat bolehla contact facebook saya , tak perlu add pun tkpe, just message x) .. hahaa . okay saya ada buat banyak da banner, boleh tengok kat bawah , tak berminat tak ape, tk pkse pun :] huhuu ... nanti saya akan cuba sedaya upaya update blog, baru menarik ckit org meh baca and usha.!



sbnarnye gmbar jelas tapi trpakse wat cmtu sbb tkot tkmuat !

You May Also Like

2 comments