Happy Birthday Adia !!

by - January 08, 2011


Namanya Adia Azlynie.. Seorang kawan yang sangat baik.. "tapi kadang2 jahat.. hehe gurau je" .. Saya telah berkawan dengannya sejak saya darjah 3 :) sekelas sampai darjah 6 .. Tapi sekarang dia sudah berpindah dan kami keep in touch melalui facebook sahaja ..

8 January 1997 Adia dilahirkan dan ini bermakna pada hari ini 8 January 2011 .. Adalah hari ulang tahun adia ke 14 la :) .. Selamat Hari Jadi Adia !! Semalam dia ada tanya .. Azhunk, ingat tak esok hari apa ? saya reply, hari ape ekk.. ohh nak pergi pustaka wat reunion ? dia pun jawab.. azhunk tak ingat :( .. dan saya cakap.. Ingat :P esok hari jadi adia ^^)

Jadi, sebagai hadiah untuk dia.. saya berjanji akan buatkan 1 entri kat blog pasal birthday dia :) .. so saya mau kasi dia cake kat atas tu :P tak boleh makan.. tapi boleh renung hahaakk.. ^^).. Okla dekat sni sahaja entri kita..

Weit !!!!
Saya doakan supaya Adia sentiasa happy dan panjang umur ^^) ..

Jom nyanyi lagu happy birthday !!
Happy Birthday 2 U
Happy Birthday 2 U
Happy Birthday 2 Adia
Happy Birthday 2 U :)

You May Also Like

0 comments