Keputusan Results

by - November 09, 2010

Keputusan semua dah tahu !

wahh dah seminggu peperiksaan akhir tahun sudah berlalu.. dan hari ini aku telah tahu kesemua resultku .. hmm, ape-ape pun aku tetap gembira sebab result ini meningkat dari result yang lalu.. dan aku berharap dapat tingkatkan lagi usaha untuk mencapai result yang lagi cemerlang..

MT ==> 87%
BM ==> 79%
KH ==> 85%
PI ==> 66%
BI ==> 63%
Geo ==> 77%
SC ==> 73%
BA ==> 74
SJ ==> *markah tidak tahu lagi, tapi yakin dapat B*

Hmm.. aku tetap gembira sebab tiada c :) tapi aku sedih kerana tidak dapat 3A , hanya 2 A sahaja.. aku telah memberitahu cikgu BM supaya tambah markah 1 tadi.. tapi cikgu itu replied .. *markah sudah dihantar kepada penyalaras* humm.. aku sungguh sedih !! sebab exam nie kira gred.. so sekarg 2A 7B .. kalau markah aku lebih tinggi dari pelajar yang mendapat 3A 6B aku tetap diletakkan gred bawahnya.. sedihnye!!

Kepada sesiapa yang ingin menduduki exam, saya ingin menasihatkan supaya belajar bersungguh-sungguh.. jangan belajar ketika last minute.. Okeh ? anyways, saya akan doakan kepada pembaca-pembaca supaya berjaya dalam pelajaran kelak !

Mungkin ini balasan sebab aku malas, malas dalam segalanya berkaitan pelajaran.. tapi aku akan buat yang terbaik tahun hadapan dan target yang ingin disasarkan ADALAH ! 7A ke atas .. InsyaAllah :) Okehh semua, itu sahaja.. Jumpa lain kali ;}

Ikhlas,
azhan

You May Also Like

6 comments